Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όλοι μαζί, ενωμένοι, για τη Γορτυνία που μας αξίζει!

16 Νοεμβρίου, 2010

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπατριώτες Γορτύνιους που μας εμπιστεύθηκαν και μας ανέθεσαν το καθήκον και την ευθύνη να είμαστε η πρώτη δημοτική αρχή του νεοσύστατου Δήμου Γορτυνίας. Προσωπικά θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους και τους φίλους του συνδυασμού μας, τα καταξιωμένα στελέχη της αυτοδιοίκησης, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους εργαζομένους,  που εργάστηκαν για το σκοπό αυτό με πάθος, ανιδιοτέλεια και επιμονή.

Ευχαριστούμε και όλους του συμμετέχοντες, είτε υποψηφίους, είτε ψηφοφόρους άλλων συνδυασμών στην εκλογική διαδικασία και τους συγχαίρουμε για την συμμετοχή, τον αγώνα και τις προτάσεις που κατέθεσαν για το καλό της Γορτυνίας μας. Θα συνεργαστούμε με όλους όσους έχουν εκλεγεί σε θέσεις ευθύνης, σε όλα τα συλλογικά όργανα του νέου δήμου και θα αξιοποιήσουμε όλο το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό της Γορτυνίας για την ανασυγκρότηση του τόπου μας. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, κανένας μας δεν περισσεύει και κανείς μόνος του δεν είναι αρκετός.

Οι πολίτες της Γορτυνίας έδωσαν τη νίκη στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας, πέρα από κομματικά όρια και δεσμεύσεις, απορρίπτοντας πιέσεις και εκβιαστικά διλήμματα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με αποκλειστικό γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για  τη Γορτυνία και τους Γορτύνιους. Με γνώση, με ήθος και με διαφάνεια. Θα είμαστε κοντά στον πολίτη και καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να αποφασίσουμε και να δουλέψουμε μαζί για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, για τη Γορτυνία που μας αξίζει!

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: