Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είμαστε Πολίτες

22 Οκτωβρίου, 2010

Ενθουσιώδης και ογκώδης ήταν η συγκέντρωση των Γορτύνιων ετεροδημοτών, που πραγματοποίησε ο συνδυασμός ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, την Τετάρτη 20/10, στο ξενοδοχείο NOVOTEL. Ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού, εξήγησε γιατί κατεβαίνει στις εκλογές αυτές ως Ανεξάρτητος, καθώς και τι σημαίνει Ανεξάρτητος υποψήφιος, γιατί ο όρος αυτός έχει χρησημοποιηθεί κατά κόρον και από άλλους υποψήφιους που κατά βάση δεν είναι Ανεξάρτητοι.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων. Ο κ. Γιαννόπουλος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους τους διαβεβαίωσε ότι η τελική νίκη θα είναι αυτή της ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, γιατί θα είναι η ΝΙΚΗ για την προκοπή του τόπου μας, που τόσο μεγάλη ανάγκη την έχει η Γορτυνία!

Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν οι Δήμαρχοι, Τροπαίων κ. Γιάννης Παπασταματίου και Βυτίνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου, που είναι και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο του. Στο πολυπληθές ακροατήριο των φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού, ήσαν πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πολλοί πρόεδροι και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων.

Γραφείο Τύπου

Advertisement
No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: