Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 26/9/2010

29 Σεπτεμβρίου, 2010

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η πρόσκληση  του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Δημάρχου Γορτυνίας κ. Γιάννη Γιαννόπουλου, προς τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, για μια συνάντηση – σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στον Καμπέα Γορτυνίας στο κέντρο ΔΡΥΟΠΗ.

Η πολυάριθμη, πέραν των προσδοκιών, προσέλευσή τους, σηματοδότησε την αισιόδοξη και νικηφόρα πορεία του συνδυασμού. Ο κ. Γιαννόπουλος, καλωσορίζοντας τους αγαπητούς  φίλους και συνεργάτες του, αναφέρθηκε στον σκοπό του συνδυασμού και ανέλυσε τους άξονες πάνω στους οποίους θα πορευθούν προς την νίκη αλλά και ως Δημοτική Αρχή. Αυτοί είναι η αξιοπρέπεια, η ισότιμη συμμετοχή των δημοτών και η συστράτευση χωρίς εξαρτήσεις για την προκοπή, επί τέλους, αυτού του τόπου και τον πολιτών του.

Στην συνέχεια πήραν το λόγο όλοι οι υποψήφιοι, που προέρχονταν από όλους τους Δήμους της Γορτυνίας, αναλύοντας τις δικές τους απόψεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι   όλοι τους μετέφεραν ταυτόχρονα την αγωνία των πολιτών για αλλαγή νοοτροπίας, του ύφους  και του ήθους της εξουσίας, καθώς και την ελπίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον της λησμονημένης από την πολιτεία, ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, μέσα από ένα σοβαρό σχεδιασμό για την ισόρροπη ανάπτυξή της.

Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ομόφωνα επί όλων των βασικών αρχών, ενέκριναν το σχέδιο διακήρυξης και προγραμμάτισαν την ανακοίνωση του συνδυασμού για την επόμενη εβδομάδα.

Γραφείο Τύπου συνδυασμού Γιάννη Γιαννόπουλου

Υποψήφιου Δήμαρχου Γορτυνίας

Advertisement
No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: